Вие развивате един страхотен бизнес? Ние ще продължим да привличаме все повече хора, които да говорят за това.

Какво би означавало за Вашия бизнес, ако вместо 2 потенциални клиента на ден, намирате 5?

Вие не искате да сте експерт – искате просто резултати!

Но при толкова много хаос в онлайн пространството, неперкъснатите промени в индустрията, многото канали, от които трябва да избираме и големия брой дигитални експерти, поднасящи Ви съвети за Вашия уебсайт, е много трудно да разберем по кой път да тръгнем.

Собствениците на малък бизнес са възпрепятствани точно от същите маркетингови проблеми днес:

„Ние наистина се нуждаем от повече продажби… НО

  • НО Вашите традиционни методи за реклама просто вече не работят както преди;
  • НО Вие сте пробвали Adwords преди и кликовете отнемаха много време;
  • НО с всичките Google ъпдейти Вие не сте много сигурен какво да направите, за да заемете правилното място;
  • НО Вие не намирате подходящи начини как да сте в крак с бързо променящата се обстановка;
  • НО с всички онези противоречиви съвети в пространството – на кого да вярваме?

Какво работи? Какво не? Не се притеснявайте, ние ще бъдем честни с Вас

decisions new

Подходът „един размер за всички” отдавна вече не е приложим в онлайн маркетинга. Онова, което работи добре при Вашия счетоводител, може въобще да не е приложимо в бизнеса Ви.

За това повечето онлайн рекламни компании и компании, специализирани в оптимизираното търсене не успяват да постигнат желаните резултати, а често и не носят никакви приходи на собствениците на уебсайтове.

Хората се страхуват, че ще изостанат или още по-лошо, че ще станат излишни. Наложително е вашата стратегия да бъде в крак с невероятната скорост на промените, които се случват около нас.

Приемете нашия екип като изцяло Ваш дигитален екип в случай на нужда. Ние сме тук с Вас, както и в дългосрочен план. С всеки нов Google ъпдейт, с всяка нова тактика, от която може да се възползвате, и с всяка нова стратегия за промяна на правилата на играта – Вие можете да разчитате на нашия екип, който ще Ви държи в течение.

Това, което е работело преди година, днес вече не работи.

not work

Заедно ще оставим дълбока дигитална следа към вашата търговска марка и ще изпратим правилните сигнали към Google – Вие сте компанията, от която хората имат нужда… така че ще излизате на челни позиции когато и където трябва в търсачките.

Ние не само ще помогнем за управлението на трафика, но и ще се уверим, че страниците, към които препращаме посетителите са оптимизирани да превърнат посетителите в клиенти. Защото трафикът е добро нещо, но клиентите са още по – добро.

Нека поговорим за вашите цели …
Ние сме добри слушатели!

[qcf]