Защо да изберете нас? Защото ние Ви даваме повече.

Всички наши клиенти са единодушни, че сме най-достъпната уеб дизайнерска агенция в България. Ние даваме повече и гарантираме резултати.

Клиентите на Lozivo.bg се наслаждават на:

Достъпни уеб сайтове за малкия бизнес.

Предлагаме най-добрите уеб сайтове за всеки бюджет на пазар днес. Спестихме на наш клиент 5 000 лева. Свържете се с нас. Още сега. Колко ли ще спестим на Вас?

Без нужда от технически умения за работа.

Ако можете да изпратите имейл, ще откриете колко лесен за поддържане е Вашия нов уеб сайт. А при нужда от допълнително обучение, ние ще Ви го осигурим. БЕЗПЛАТНО.

Неограничена поддръжка без допълнителна такса.

Това е просто нечувано в уеб индустрията. Можете да ни се обадите 20 пъти в рамките на един ден и никога няма да Ви таксуваме. Всичко това е включено в услугата.

Ясен договор и такси. Без скрити клаузи.

Обърнете внимание как другите уеб компании продължават да Ви таксуват допълнително, след като пуснете Вашия сайт. Не и ние! С нас разходите Ви за сайта ще са под средните за индустрията, за период от 2 години.

Функционален. Без неприятни изненади в последствие.

За да подпомогнете бюджета на сайта си за години напред, ние включваме всички характерни особености, от които най-много се нуждае малкия бизнес. Защо да продължаваме да Ви таксуваме за всяко дребно нещо?

Без обвързване. Можете да се откажете по всяко време.

Обстоятелствата се променят. Ние разбираме това. Ако поради някаква причина желаете да се откажете от Вашия уебсайт, просто ни уведомете и го считайте за направено. Няма да задаваме въпроси.

Нека поговорим за вашите цели …
Ние сме добри слушатели!

[qcf]